Vakantiehuis MAM: Jouw Uniek Verblijf in de Limburgse Bloesemstreek

Ervaar de magie van de bloesemstreek vanuit het comfort van ons unieke vakantiehuis in Haspengouw, temidden van de glooiende fruitvelden van onze eigen biologische fruitboerderij. De ideale uitvalsbasis voor families en vriendengroepen die willen logeren tussen de bloesems en hoevetoerisme willen beleven in stijl. Boutique stijl, that is!

Vakantiehuis MAM: Jouw Uniek Verblijf in de Bloesemstreek van Haspengouw

Ontdek de Charme van Logeren in de Bloesem

Ons vakantiehuis, gelegen in het hart van Haspengouw, biedt een unieke kans om te logeren temidden van uitgestrekte fruitplantages. Met een boutique stijl die de ziel van de jaren '60 ademt, biedt MAM een ongekende ervaring voor zij die de bloesemstreek willen verkennen vanuit een uniek kader. Je verblijft in MAM’s voormalige fruitboerderij, omgetoverd tot een stijlvolle vakantiewoning voor maximaal 10 personen. Met vier slaapkamers en evenveel badkamers, heeft het alle troeven om een comfortabel verblijf te verzorgen. Je ontdekt het volledige vakantiehuis hier.

Geniet van Bloesem tot Oogst

Bij MAM beleef je magnifieke momenten die een nieuwe betekenis geven aan genieten: een met vuurpotten verlichte nachtwandeling door onze boomgaarden, lekker uitslapen en daarna een ‘verboden vrucht’-picknick van onze eigen oogst. Je beleeft hoevetoerisme ten volle! Zo zijn er tal van activiteiten in en rond ons fruitbedrijf tijdens het bloesemseizoen. Je logeert dus niet enkel in de bloesems, maar je beleeft ze ook te volle. Benieuwd naar alle bloesemactiviteiten in het nieuwe bloesemseizoen? Je vindt ze hier in de bloesemkalender!

Avontuur en Ontspanning in de Bloesemstreek

En ook met het Limburgs wandel- en fietsroutenetwerk dat zich naast onze woning uitstrekt, ben je bij ons op de juiste plaats voor een actieve fiets- en wandelvakantie. Curieuze reizigers ontdekken een nieuw soort Haspengouw. Daar waar magnifieke herinneringen leven én ontstaan.

Boek Jouw Verblijf in het Hart van de Bloesemstreek

MAM nodigt je uit om “ons Haspengouw” te ontdekken, in het hart van de Limburgse bloesemstreek. Kies voor een verblijf in ons vakantiehuis tijdens de bloesemperiode en ervaar zelf waarom logeren bij MAM zo uniek is. Waar je leeft op de getijden van het fruit. Waar je naartoe komt als de tijd rijp is. Waar vurige pit in balans ligt met genieten. Maar ook waar je weer tot rust komt en de vruchten plukt van wat de natuur je te bieden heeft. Welkom in ons Haspengouw.

Wil je meer informatie over een mogelijk verblijf? Aarzel dan niet ons te contacteren! Liever ineens rechtstreeks reserveren? Dat doe je hier!

Vakantiehuis MAM: Jouw Uniek Verblijf in de Bloesemstreek van Haspengouw

Vorige
Vorige

Vakantiehuis in de Ardennen? Wat dacht je van dit alternatief!

Volgende
Volgende

Ontdek onze Hondvriendelijke Vakantiewoning in het Hart van Limburg