Ontdek onze Hondvriendelijke Vakantiewoning in het Hart van Limburg

Hondvriendelijk vakantiehuis

Op Zoek Naar een Diervriendelijk Vakantiehuis Waar Jouw Hond Net Zo Welkom Is Als Jij? Bij MAM Ben Je Aan Het Juiste Adres!

Als baasje van labrador Marcel, weet ik hoe moeilijk het kan zijn om een leuke plek te vinden waar jouw furry friend welkom is. Het is zeker geen lachertje om een weekendje weg te plannen met een woef in het kielzog. En net daarom is MAM een hondvriendelijke vakantiewoning! MAM was trouwens zelf ook een grote hondenliefhebber, en zou het dus niet anders gewild hebben!

Een verblijf in ons vakantiehuis waar honden toegestaan zijn belooft een memorabele ervaring waar zowel jij als je hond kunnen genieten van de pracht die Haspengouw te bieden heeft. Onze idyllische Limburgse setting verwelkomt jullie met open armen. Plus, onze tuin is volledig omheind, dus je kunt zorgeloos ontspannen terwijl je hond veilig de omgeving verkent.

Jouw Hondvriendelijke Bestemming: Dat Is MAM!

Ons hondvriendelijke vakantiehuis biedt niet alleen een rustieke luxe voor jou en jouw gezin, familie of vriendengroep, maar is ook een welkomstparadijs voor je trouwe viervoeter. Ontdek de rustieke luxe van ons hondvriendelijke vakantiehuis in Sint-Truiden, waar elke gast, op twee of vier poten, een plekje vindt om te ontspannen in stijl.

Slapen in Stijl

Midden tussen de fruitplantages van onze familie voel, proef en ervaar je hoevetoerisme in stijl. Boutique stijl. Hier delen we met jou die ongedwongen vrijheid van de weelderige fruitwereld uit de 60’s. Je slaapt in de voormalige fruitboerderij van MAM, die recent werd verbouwd naar een stijlvol ingerichte vakantiewoning, met plaats voor maximaal 10 personen. De ideale plek dus om origineel en bijzonder te overnachten in gastvrij Haspengouw! er. Met onze ruime slaapkamers, elk met een eigen badkamer, vinden zowel twee- als viervoeters een plek van comfort en stijl. Elk aspect van MAM is ontworpen met het oog op jouw comfort. De ruime leefruimte en een veilig omheinde tuin zorgen ervoor dat iedereen zich meteen thuis voelt.

Jouw Hondvriendelijke Basis in Limburg

Haspengouw is het ultieme speelterrein voor avontuurlijke honden en hun baasjes. We delen met plezier de vele paden en routes die ideaal zijn voor lange ontdekkingstochten of vrolijke avonturen met je hond. Bij MAM, jouw uitvalsbasis, kom je na een dag vol ontdekkingen terug naar een even hartelijke ontvangst voor jou als voor je hond. Benieuwd naar de uitstapjes die kan doen met jouw hond, terwijl je verblijft in ons hondvriendelijk vakantiehuis? Hier ontdek je alle natuurgebieden waar jouw hond los mag lopen!

Ontdek De Hondenlosloopweide in Domein Nieuwenhoven

Zo is het het Provinciaal Domein Nieuwenhoven in Sint-Truiden op wandelafstand gelegen van onze vakantiewoning! Aan de parking ligt een zeer grote hondenlosloopweide van meer dan 7 hectare, onderverdeeld in verschillende stukken. Zalig om je hond eens lekker te laten uitrazen. Je kan ook een heerlijke boswandeling maken. Er lopen vier uitgestippelde routes van minder dan een kilometer tot 7 kilometer doorheen het domein. Uiteraard klik je de lijn hier wel terug vast.

Boek Jouw Hondvriendelijk Verblijf

Klaar om Haspengouw te ontdekken met je beste vriend aan je zijde? Boek je verblijf bij onze hondvriendelijke accommodatie MAM en geniet van een uniek verblijf, waar jouw hond even welkom is als jij! Om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, vragen we je vriendelijk om ons vooraf te informeren als je je hond meeneemt. Op die manier kunnen we de nodige voorbereidingen treffen om jou en je hond een zorgeloze vakantie te bezorgen. Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel, en we zorgen altijd voor een grondige schoonmaak na jullie vertrek, zodat de volgende gasten een frisse en schone vakantiewoning aantreffen.

Heb je nog vragen over ons hondvriendelijk vakantiehuis of de prachtige omgeving? Je vindt alle antwoorden hier op onze website. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je meer informatie nodig hebt, of over wenst te gaan tot reservatie!

Vorige
Vorige

Vakantiehuis MAM: Jouw Uniek Verblijf in de Limburgse Bloesemstreek