Vakantiehuis in de Ardennen? Wat dacht je van dit alternatief!

De Ardennen staan bekend om hun betoverende landschappen en schilderachtige vakantiehuizen, maar wist je dat Haspengouw een even verleidelijk - al dan niet béter - alternatief biedt? Ontdek waarom ons vakantiehuis in Haspengouw een onweerstaanbare keuze is: voor liefhebbers van natuur, luxe én huisdieren - hier ben je welkom!

Ontdek de natuurlijke schoonheid van Haspengouw

Haspengouw is een prachtige streek gelegen in de gastvrije provincie Limburg. Bekend als dé grootste en meest toonaangevende fruitstreek van het land en bij uitbreiding Europe, staat Haspengouw vooral bekend om haar uitgestrekte fruitboomgaarden, schilderachtige landschappen en charmante dorpjes. Dankzij haar glooiende heuvels en pittoreske uitzichten, is het geen verrassing dat Haspengouw een populaire bestemming is voor liefhebbers van natuur en rust. Fietsers genieten van de schilderachtige routes langs kronkelende rivieren en rustige wegen, terwijl wandelaars worden beloond met adembenemende verzichten op ieder pad dat ze nemen.

Een nieuw soort Haspengouw beleef je hier

Verscholen tussen de weelderige fruitplantages van van onze familie, biedt MAM een unieke vakantie-ervaring doordrenkt van boutique stijl en historische charme. Gevestigd in de voormalige fruitboerderij van onze grootmoeder (noem haar maar MAM), die liefdevol is omgebouwd tot een stijlvol vakantiehuis voor maximaal 10 personen, nodigt deze bijzondere accommodatie gasten uit om te genieten van de ongedwongen vrijheid van de weelderige fruitwereld uit de jaren '60. Of je nu ontspant in de elegante woonruimte of buiten geniet van het rustgevende uitzicht op de fruitbomen, bij MAM draait alles om het beleven van de authentieke sfeer en gastvrijheid van Haspengouw. Ontsnap aan de alledaagse drukte en dompel je onder in de rust en schoonheid van deze betoverende regio tijdens je verblijf in dit charmante vakantiehuis.

Van bloesem tot oogst: in ons vakantiehuis beleef je Haspengouw vanop de eerste rij

Bij MAM worden alledaagse momenten omgetoverd tot magnifieke ervaringen die een nieuwe betekenis geven aan genieten: onder de betoverende gloed van vuurpotten maak je een avondwandeling door onze boomgaarden, of proef je van de nieuwe oogst tijdens een 'verboden vrucht'-picknick. Dit is hoevetoerisme in haar puurste vorm! Bovendien bevind je je hier op de perfecte plek voor een actieve fiets- en wandelvakantie, dankzij het Limburgse wandel- en fietsroutenetwerk dat zich uitstrekt naast onze accommodatie. Voor curieuze reizigers bieden wij een geheel nieuw perspectief op Haspengouw, waar prachtige herinneringen worden gecreëerd en gekoesterd, van de bloesems tot aan de oogst.

Vakantiehuis in de Ardennen of Haspengouw? Aan jou de keuze!

Het mag dan wel bekend zijn dat de Ardennen een populaire vakantiebestemming zijn, maar Haspengouw biedt een verborgen schat van mogelijkheden die niet mogen worden genegeerd. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke buitenactiviteiten, ultieme ontspanning of gewoon quality time met je huisdier (want ja hoor, jouw hond is meer dan welkom!), ons vakantiehuis in Haspengouw belooft een onvergetelijke ervaring te bieden die al je verwachtingen zal overtreffen. Kom en ontdek zelf waarom Haspengouw het ideale alternatief is voor je volgende vakantie-uitje.

Volgende
Volgende

Vakantiehuis MAM: Jouw Uniek Verblijf in de Limburgse Bloesemstreek